Toon®

Toon® laat het zien

Het merk Toon® is ontsproten aan passie die je terugziet in een spraakmakend mooie collectie en een unieke achtergrond.
Toon® wil je graag laten zien hoe je inspirerend inricht, of het nu gaat om een werkplek waar mensen zich prettig voelen, of om je heel eigen thuis.
Het merk maakt in alles eigen keuzes, niet alleen in vormgeving, kwaliteit en combinaties van materialen, maar ook in de aanpak. Toon® levert meubels en verlichting, voor binnen en buiten, altijd exclusief, maar inclusief maximale aandacht, voor de klant en voor de producten. De organisatie van Toon® is zo ingericht dat maatwerk mogelijk is en klanten individueel kunnen worden verwend met de mooiste interieurs en met unieke buitenaankleding.
De opdracht aan Wappmaker was het maken van een branding die je het merk laat zien, voelen en beleven, zelfs bijna horen.

Toon® staat voor een mooie emotie die mensen raakt en die heel eigen voelt.

Omdat authentieke branding niet zomaar ontstaat heeft Wappmaker heeft zich ingeleefd in de mensen achter het merk, zich verdiept in de visie van Toon® op duurzaam mooi en wat dit betekent voor ontwerpen en materiaalgebruik.
Wappmaker zet met de communicatie de Toon®. Als merk heeft Toon® alles in zich om sterk te worden. Het is een kwestie van laten zien en dat is wat wij van Wappmaker graag doen. Zo is Wappmaker verantwoordelijk voor de volledige presentatie, on- en offline. De komende maanden wordt er verder gewerkt aan de het strategisch introductieplan. Toon wordt daarbij onderdeel van een groter initiatief dat luistert naar de naam Toon Dutch Design. Alles wat we er nu van kunnen zeggen is dat het gaat om een in alle opzichten vernieuwend en sympathiek initiatief. Zodra hier meer over naar buiten kan, zullen wij dat via onze nieuwberichten brengen. Blijf het dus volgen.Wat je ook zou kunnen interesseren

WeLLDesign banner

WeLLDesign

Marco Kimsen

Marco Kimsen

X