Internet is vol. Steeds meer mensen zijn op zoek. De informatie is bijna oneindig. Wij geven het zoeken een richting. Effectief naar uw aanbod, uw bedrijf. Zo doet u zaken. Wij laten de klant niet verdwalen in overtollige teksten en wollige diensten. Doelgerichte, informatie, met een helder kompas. Wij de communicatie, u de zaken.

Milieu_icon

Respect voor mens en omgeving

Wij zetten ons graag in, maar wel om de toekomst samen mooier te maken. Vanuit echte betrokkenheid bij mensen en duurzaamheid. Voelt u zich hierbij thuis, dan halen we samen het beste naar boven.
De harmonie in de natuur is onze bron.

De kernwaarden van WappMaker

  • Respect
  • Focus
  • Verbinding
  • Helderheid
  • Gevoel
  • Vieren
Roelof Oosterhuis

Roelof Oosterhuis

Visual Designer

Een goed design is gemaakt met een scherp oog voor functie en detail. Je moeten letten op ritme en op een vormentaal die klopt. Vooral ook past bij de functie. Zo is een goede User-Interface niet alleen mooi, maar ook logisch.

Fatih Erdemir, team Wappmaker

Fatih Erdemir

Software Engineer

Al meer dan 15 jaar ontwikkel ik software, websites en slimme systemen. De combinatie van zeer ervaren programmeurs en designers die de omgevingen creëren is optimaal. Alles voor de behoefte van de klant.

Antoon Oosterhuis Team Wappmaker

Antoon Oosterhuis

Communicatie en Branding

Een mooi bedrijf verdient meer dan een goede naam, het verdient een merk. Niet elke naam kan een sterk merk worden en niet alles is even onderscheidend. Een goede branding versterkt het bedrijf en is een slimme investering.

Wappmaker Gerhard Mulder

Gerhard Mulder

Copywriter

Ervaren, enthousiaste en ondernemende wetenschapper en communicator met focus op de gebieden healthcare, medische technologie, life sciences en farma/food. Helicopterview, uitstekend en zeer breed opgeleid en geinformeerd, kwaliteitsbewust, resultaatgericht, inhoudelijk sterk met veel aandacht voor de presentatie. Relatiebouwer.

Wappmaker Arjan Oosterhuis

Arjan Oosterhuis

Industrial Designer

Wanneer ik iets zie, kijk altijd of het beter kan. Als Industrieel ontwerper leer je ook zo naar de wereld om je heen te kijken. Alles draait om logica. De energie bij het ontwerpen betaalt zich altijd uit.

Volgende